Forløb og kurser

Om Mig

Jeg hjælper hårdtarbejdende småbørnsforældre med at finde nye veje til balance mellem familie og arbejde, så de kan skifte hamsterhjulet ud med det familieliv de drømmer om. 

  

Jeg er ekspert i at guide mennesker trygt igennem små og store forandringer. Jeg trækker på mange års erfaring og uddannelse inden for HR-området med særlig fokus på trivsel, kompetencer og work-life-balance. 

 

CV Highlights

Certificeret Mindjuice Coach 

Systemisk proceskonsulent fra Attractor 

Sort bælte i trivsel og kompetenceafklaring 

Svære samtaler, sjove  samtaler, udviklende samtaler, op-ad-bakke-samtaler, gruppesamtaler og 1:1. Jeg har prøvet dem alle og elsker det! 

 

"Som coach prikker jeg til dine drømme, jeg udfordrer dig på, hvad du VIL og jeg støtter dig igennem forhindringerne - så du finder DIN vej til livsbalance (om det så er med museskridt eller kvantespring)."

 

Kunsten at balancere  

Livsbalance er en bevægelse mere end stilstand. Vi kan ikke fryse os fast i balance, for vi og vores omgivelser ændres over tid. Nogle gange tipper balancen og så er kunsten at vide, hvordan du tipper den modsatte vej igen. Livsbalance handler om at balancere Ro og Udvikling. Nærvær og Fremsynethed. Harmoni og Kaos. Og meget mere…. Det er derfor, det er en kunst. Og den skal trænes. 

 

 


Min mission

 

I Familie og Arbejde ændrer vi samfundet én familie ad gangen. Jeg bidrager til et mangfoldigt og rummeligt arbejdsliv ved at hjælpe hårdtarbejdende småbørnsforældre med at finde nye veje til work-life-balance, så de kan skabe det familieliv, de drømmer om.

Min vision

Vi knokler rø*** ud af bukserne. Alt for mange slår sig på arbejdslivet. Særligt småbørnsforældre pisker rundt og jonglerer barn syg (barn stadig syg…), deadlines, KPI’er, forældremøder og legeaftaler (og du fortsætter bare selv). Jeg vil ikke være med mere. Jeg vil have ro. Ro med mine børn, for de er så små og har brug for deres far og mor. Senere kan de selv, men ikke nu. Jeg vil et samfund, hvor det er OK at tage en pause. Hvor familien får plads og det vigtige omsorgsarbejde værdsættes. Hvor arbejdet er fleksibelt. Hvor jeg kan komme tilbage og give den gas, når jeg er klar. Og så vil jeg arbejde med noget jeg elsker. For livet er for kort til andet.

 

Book mig

Få mere overskud, så du kan nyde hverdagen med børnene 

Se min gratis videotræning, hvor jeg lærer dig, hvordan du gør
Ja tak