Forløb og kurser

Hej, jeg hedder Anne

og jeg hjælper travle ledere og medarbejdere med at designe deres arbejdsliv, så det er meningsfuldt at gå på arbejde og sjovt at holde fri.

 

Jeg er ekspert i bæredygtigt arbejde og livsbalance. 

  

Med et naturligt talent for at skabe tillidsfulde relationer, hjælper jeg med at spotte muligheder og guide mennesker trygt igennem små og store forandringer. Jeg trækker på mange års erfaring og uddannelse inden for HR-området med særlig fokus på trivsel, kompetencer og work-life-balance. 

 

CV Highlights

Certificeret transformativ coach fra Mindjuice Academy 

Mastercoach i Teamcoaching og Leadership

Systemisk proceskonsulent fra Attractor 

Cand.Soc.HRM med sort bælte i trivsel og kompetenceafklaring 

On a lighter note

"Jeg elsker cafe latte og at se sport i fjernsynet. Mine børn er mit guld og mit livs vigtigste job. Torsdag aften finder du mig i fodboldklubben. Og så er jeg hundemenneske (vigtigt!)"

 

Arbejde med mening og liv i balance

 

Længes du efter et arbejde med mening og et liv i balance?

Jeg hjælper dig, der har ambitioner i hele livet med at skabe det arbejde, du længes efter, så du får tid, overskud og nærvær til både familie og arbejde - og alt det andet, som livet byder på.

 


Kunsten at balancere

 

Livsbalance er en bevægelse mere end stilstand.  Nogle gange tipper balancen og så er kunsten at vide, hvordan du tipper den modsatte vej igen. Livsbalance handler om at balancere Ro og Udvikling. Nærvær og Fremsynethed. Harmoni og Kaos. Og meget mere…. Det er derfor, det er en kunst. Og den skal trænes. 

Er du (også) dødtræt af at have travlt?

Vi knokler rø*** ud af bukserne. Alt for mange slår sig på arbejdslivet. Stress er en folkesygdom og både voksne og unge siger fra.  Jeg vil ikke være med mere! Jeg vil have ro. Ro med mine børn, mens de er små og har brug for deres far og mor. Jeg vil et samfund, hvor det er OK at tage en pause. Hvor arbejdet er fleksibelt. Hvor jeg kan skrue ned, når livet slår en kolbøtte og hvor jeg kan komme tilbage og give den gas, når jeg er klar.
Og så vil jeg arbejde med noget jeg elsker. For livet er for kort til andet.

 

Med et forløb hos mig bliver du ultraskarp på, hvad du vil, hvad du kan og hvordan du finder DIN vej. Jeg prikker til dine drømme og støtter dig igennem forhindringerne, så du går på vejen (om det så er med museskridt eller kvantespring).

 

Skal vi tale sammen?

Få mere overskud, så du kan nyde hverdagen 

Se min gratis videotræning, hvor jeg lærer dig, hvordan du gør
Ja tak