Forløb og kurser

Til virksomheder

Medarbejdere i balance er guld værd

 

Behøver jeg nævne, at selv de dygtigste medarbejdere dratter om som fluer i disse år? Eller forlader gode jobs i længsel efter et arbejde med mening og et liv i balance. Det er dyrt i både tab af viden og i reelle omkostninger.

Tiden kalder på nye arbejdsstrategier og mere balance i livet. Der er rigtig mange fordele ved at investere i jeres medarbejderes trivsel. For bare at nævne et par stykker:

  1. Lavere sygefravær.
  2. Højere arbejdsglæde - det smitter (og det samme gør det modsatte).
  3. Mindre udskiftning i medarbejderstaben. Viden bliver i virksomheden.
  4. Mulighed for omplacering af medarbejdere i stedet for udskiftning.
  5. Højere lønsomhed.

Lad dine medarbejdere i mistrivsel komme på et forløb hos mig. Fordelene opvejer langt omkostningen.

Kontakt mig og hør mere

Er jeres medarbejdere i balance?

Arbejdslivet er fuldt af op- og nedture. Og virksomhedens medarbejdere er mennesker, der har brug for energi og passion til alle aspekter af livet. Også det, der ligger uden for arbejdstiden. 

Spotter I tegn på mistrivsel eller ubalance er rettidig handlen afgørende. Langvarigt pres i arbejdslivet er ikke blot et problem for medarbejderen, men giver også dårligere effektivitet for virksomheden.

Et forløb hos mig kan give jeres medarbejdere det løft, der skal til for at komme ud af en fastlåst situation. 

Læs mere om mine forløb

Hvor kan I bruge mig?

Mistrivsel ser ud på mange måder. Den kan også have mange forskellige årsager. Jeg har rigtig gode erfaringer med at arbejde konstruktivt med mennesker, der er:

Jeg hjælper med...

Afhængigt af årsagerne bag jeres medarbejders oplevelse af pres eller ubalance, er der forskellige veje, vores snakke og forløb vil tage. Overordnet set vil jeg, i samarbejde med jeres medarbejder, hovedsageligt fokusere på at:

- få styr på prioriteterne og den faglige selvtillid

- finde nye strategier til at arbejde bæredygtigt og uden at overforbruge sig selv

- få styr på kernekompetencerne og hvordan de anvendes bedst

- finde ud af, hvor medarbejderen skaber mest værdi og hvad der er vigtigst for at skabe en langtidsholdbar work-life balance

- kortlægge en personlig vej og retning i arbejdslivet

Læs mere om mig

Muligheder for samarbejde

Der er flere måder, vi kan lave et samarbejde på. Det vigtigste er at sikre jeres medarbejdere rigtig og rettidig hjælp. Jeg har blandt andet erfaring med følgende modeller: 

Klippekort

Som virksomhed kan I købe et klippekort til et antal timer hos mig. Herefter kan I frit fordele timerne mellem de medarbejdere, der har behovet.
En fleksibel løsning for jer.

Læs mere

Miniforløb

I kan vælge at tildele et miniforløb med 5 sessioner. Her arbejder vi med kompetencer, prioriteringer og nye handlemuligheder, så medarbejderen får overblikket tilbage.

Læs mere

Kompetenceforløb

Et helstøbt udviklingsforløb, hvor jeg arbejder intensivt med en eller flere af jeres medarbejdere. Forløbet giver alle redskaber til at skabe work/life-balance. Fordelene er store for alle.

Læs mere

Referencer

Jeg gør en forskel for mennesker, der har brug for at finde tilbage til en hverdag i trivsel og balance. Her kan du se og læse et par eksempler på, hvad tidligere klienter har fået ud af et forløb med mig.

 

 

 

Caroline har fået mere balance i arbejdslivet 

Caroline havde glemt, hvad hun var god til og hvad der føltes sjovt. Hør hende fortælle om, hvad hun tog med sig fra et forløb hos Familie & Arbejde.

Måske I har medarbejdere i samme situation, der kunne have gavn af et tilsvarende forløb?

 


Monica slap af med dårlig samvittighed

"Efter min første barsel gennemførte jeg et forløb på 3 sessioner med Anne. Det var den bedste gave jeg kunne give mig selv som nybagt og karriereorienteret mor!

Coachingsessionerne med Anne er behagelige omend fokuserede, og de har hjulpet mig til at definere en klar vision, så jeg nu formår både at arbejde og holde fri med god samvittighed.

Lad mig hjælpe trivslen på vej

Der er mange fordele ved at prioritere medarbejdernes trivsel. Men i en fastlåst situation kan det være svært at tage hul på processen, leder og medarbejder imellem. 

Her kan et forløb hos mig være en mulighed. Min erfaring hjælper jeres medarbejdere til at finde ro, overblik og den rigtige vej frem.

Du kan klikke her for at læse mere om mig og du kan række ud til mig, så kan vi få en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe jeres medarbejdere  tilbage i balance.

 

Udfyld formularen og jeg vender tilbage til dig inden for ganske kort tid.