Forløb og kurser
 

Tag lederskab over dit arbejde

arbejdsliv lederskab video Jul 01, 2022

Her er den største grund til, at ambitiøse og pligtopfyldende forældre ikke lykkes med at skabe balance mellem familie og arbejde:

"Det kan nok ikke lade sig gøre"

Kender du den stemme? Hver gang, du mærker, at du godt kunne tænke dig noget andet. Noget langsommere? Mindre arbejde? Mere fleksibilitet? Flere sjove opgaver og færre dødssyge opgaver? Så siger den, at det kan nok ikke lade sig gøre, fordi X, Y, Z….

Men den stemme spænder ben for SÅ mange ting. For dig og for dine drømme. For hver gang den siger, at det ikke kan lade sig gøre, så var der en anden (lille) stemme, der sagde noget andet. Noget som kunne være dejligt eller rart eller sjovt.

Hvis du føler, at det er dig, så fortvivl ikke, jeg har været der selv… Før jeg fandt min løsning til at designe mit eget arbejde på mine præmisser, sagde den der stemme også alt muligt til mig:

❌ Det går chefen aldrig med til

❌ Jeg vil ikke være til besvær, så synes de nok ikke, at jeg er nyttig

❌ Sådan er det nok bare, lad være at brokke dig

❌ Jeg kan ikke tillade mig at stille de her krav, så finder de bare en anden

Det kan godt være, at nogle af de udsagn – måske - kan vise sig at være sande, men du ved det ikke, før du har undersøgt det. Og hvis de nu er sande… Betyder det så, at du bare skal acceptere det?

Find ud af, hvad du kan gøre for at ændre på din arbejdssituation, i den her lille video, som handler om at tage sagen i egen hånd.

Skal vi snakke sammen? Så book en snak lige her.

God fornøjelse og god balance!

Anne

Måske er et af forløbene noget for dig?

Nogle gange kræver forandringer, at man har nogen at støtte sig op af. Særligt i starten, hvor vanens magt er så stærk. 

Her kan du læse om mine forløb - måske et af dem er det, du har brug for for at sætte forandringsprocessen igang.